Opiskelija avuksi Leader-hankkeen valmisteluun

Leader Tunturi-Lappi ry – Kolari/Etäpaikkakunta

Oletko luova ongelmanratkaisija, joka osaa myös arvioida? Onko sinulla kyky muuttaa ideat suunnitelmiksi? Sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kehittämään osaamistasi Leader Tunturi-Lapin innostavan joukon mukana.

Tunturi-Lappi on elinvoimainen, monipuolisista paikallisista elinkeinoista voimansa ammentava alue, missä on hyvä ja turvallinen asua ja missä voi nauttia puhtaasta luonnosta sekä paikallisesta kulttuurista. Leader Tunturi-Lappi ry toimii Tunturi-Lapin kuntien: Enontekiö, Kittilä, Kolari, Muonio, alueella. Leader-ryhmä tukee, rahoittaa, neuvoo ja kehittää aluetta yhdessä kuntien, yhdistysten, yrittäjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarkoituksena on pitää maaseutu elinvoimaisena ja kannattavana paikkana elää, olla ja yrittää, yhdessä.

Haemme harjoittelijaa kehittämissuunnitteluun ja arviointiin. Tehtävänäsi on laatujärjestelmän sekä arvioinnin kehittämisen lisäksi osallistua kehittämissuunnitteluun sekä tutustua eri rahoitusvälineisiin. Työskentelet yhteistyössä sekä henkilöstömme että hallituksemme kanssa.

Tehtävässä on hyötyä, jos omaat kokemusta projekti- tai selvitystyöstä. Jos sinulla on osaamista laadun kehittämisestä tai asiakaskokemusten arvioinnista, saatat olla etsimämme osaaja. Sinulta odotetaan hyviä organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä tiimissä. Tehtävä soveltuu esimerkiksi matkailun, hallinnon, yhteiskuntatieteiden, kaupan tai kasvatusalan opiskelijoille.

Harjoittelun kesto on 3 kk, 1.1.–31.3.2017 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelu on palkaton. Työpaikka sijaitsee Kolarissa. Harjoittelu on mahdollista sopimuksen mukaan toteuttaa osittain myös etänä opiskelupaikkakunnalla.

Lisätiedot: Nina-Maria Möykkynen, 040 5790 639 tai sähköpostitse: nina-maria.moykkynen@kktm.fi, http://leadertunturilappi.fi/.

Jätä hakemuksesi ja CV (ei todistusjäljennöksiä) sähköpostitse: nina-maria.moykkynen@kktm.fi. Viestin otsikko: harjoittelu.