Opiskelija avuksi Leader-hankkeen valmisteluun

Kuuhvitar Oy/Tunturituulen hoidot/Tupasriekko Ky – Äkäslompolo/Ylläs/Etäpaikkakunta

Hei, markkinoinnin ja viestinnän osaaja! Sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kehittämään osaamistasi kolmen yrittäjän kanssa. Jos olet monipuolinen viestijä ja visualisti, hae harjoitteluun nyt.

Kuuhvitar Oy, Tunturituulen hoidot sekä TupasRiekko Ky ovat kaikki erilaisia hyvinvointipalveluja ja -tuotteita tarjoavia yrityksiä omine erityispiiteineen. Kuuhvitar Oy:n palvelu- ja tuotetarjontaan kuuluvat kalevalaisen jäsenkorjauksen lisäksi myös lappilaiset käsityöt. Tunturituulen hoidot tarjoaa hierontojen lisäksi muun muassa kuivakuppausta, äänimaljahoitoja sekä vyöhyketerapiaa. TupasRiekko Ky puolestaan jalostaa marja- ja yrttituotteita luontaishoitolan palvelutarjonnan lisäksi.

Haemme harjoittelijaa yrityksiemme viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. Tehtävänäsi on herätellä meitä hyödyntämään monipuolisia viestinnän mahdollisuuksia, auttaa markkinoinnissa sekä visuaalisen ilmeen suunnittelussa. Haluamme, että asiakkaamme löytävät meidät sekä verkosta että tunturien keskeltä.

Tehtävässä on hyötyä, jos sinulla on monipuolista osaamista viestinnästä ja omaat kokemusta markkinoinnista. Sinulta odotetaan hyviä organisointi- ja viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä tiimissä. Kielitaito on plussaa. Tehtävä soveltuu esimerkiksi liiketalouden, viestintäalan tai taidealan opiskelijoille.

Harjoittelun kesto on 3-4 kk, alkaen heti tai sopimuksen mukaan. Harjoittelu on palkaton. Työpaikka sijaitsee Äkäslompolossa / Ylläksellä. Harjoittelu on mahdollista sopimuksen mukaan toteuttaa myös etänä opiskelupaikkakunnalla.

Lisätiedot: Anu Kangas, 044 302 7844 tai sähköpostitse: hoitolakuuhvitar@gmail.com.

Jätä hakemuksesi ja CV (ei todistusjäljennöksiä) sähköpostitse: hoitolakuuhvitar@gmail.com. Viestin otsikko: viestinnän-harjoittelu.