Opiskelija!

Pursuatko ideoita ja ajatuksia? Kiinnostaako tarttumapinta työelämään? Yhdessä tekeminen ja hauskanpito?

INNOWAR on neljän tiimin välinen innovaatiokilpailu, jossa innovaatiomestarit kokoavat itselleen joukkueen lappilaisten yrittäjien asettamien haasteiden ratkomista varten. Kahden vuorokauden mittaisen mittelön aikana kilpaillaan parhaimmista ideoista ja siitä, kenen ideat saavat tulta alleen.

Innovaatiomestarit ovat energisiä lappilaisia henkilöitä, joilla on kokemusta innovaatioprosessista ja luovuuden hyödyntämisestä liiketoiminnassa. He kasaavat joukkueen lappilaisista opiskelijoista, tai kenestä vaan, jolla on halua kokeilla miten mahdottomasta ideasta voi tulla mahdollisuus. Tiimit taistelevat keskenään avoimen innovaatioiden hengessä. Taistelussa jäsenet heittävät kehiin omat kykynsä ja ottavat haasteen vastaan yhdessä.

Tapahtumien ketju käynnistyy 26.lokakuuta ensimmäisellä kick off-tapaamisella, josta alkaa tiimien matka kohti kisailua. Varsinainen INNOWAR 2016 käydään kaamoksen kynnyksellä 9.-11.marraskuuta Pyhätunturin jylhissä maisemissa.

Hae mukaan tapahtumaan viimeistään 16.10 mennessä. Ilmoitamme valituille mukaan pääsystä henkilökohtaisesti. Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti. Tapahtuma on osallistujille maksuton. Hae nyt! 

Lapin Yliopiston taiteiden tiedekunnan ja Lapin ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoille tarjotaan INNOWAR 2016-innovaatiokilpailu kokonaisuuteen osallistumisesta opintopisteitä. Ohjeistukset opintopisteiden suorittamiseen antaa Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnasta yliopisto-opettaja Simo Rontti, simo.rontti@ulapland.fi ja (Lapin AMK) koulutusvastaava Kaisa Lammi, kaisa.lammi@lapinamk.fi.

Täytä linkin takaa oheinen lomake ja kerro meille lyhyesti mitä erityisosaamista sinulla on tarjota ja miksi juuri sinä olisit loistava valinta innovaatiokilpailuun!

ILMOTTAUDU TÄSTÄ KLIKKAAMALLA.

 

Lisätietoa INNOWAR 2016-innovaatiokilpailusta:

Hilma Heikkinen, hilma.heikkinen@pll.fi, 040 158 3835

Panu Kauppi, panu.kauppi@pll.fi, 040 169 6638

Emmi Karjalainen, emmi.karjalainen@pll.fi, 040 169 7117