Pub & Bar Lapin Hullu täyttyy keskiviikkona 29.3. kun Tukka Putkella työelämään tapahtuma kokoaa yhteen nuoria, opiskelijoita ja työelämää metsästäviä sekä työelämän viidakossa ennestään seikkailevia ammattilaisia. Odotettavissa on Varustelekan Valtteri Lindholmin puheenvuoro ja Lentävän Poron teatterin Jussi Olavi Jokisen juonnot ja kevennykset työelämän syövereistä.

Valtteri Lindholm on armeijatavaraa myyvän erikoisliikkeen perustaja ja toimitusjohtaja. Varusteleka on tunnettu erikoisesta, provosoivasta ja rempseästä markkinoista, joka on nostanut yrityksen miljoonien liikevaihtoon. Lapin Hullussa Lindholm aloittaa tilaisuuden ja kertoo omia näkemyksiään työelämästä. Tapahtumaa juontaa Lentävän Poron teatterin toimitusjohtaja ja ”Lapin nopein hämäläinen” Jussi Olavi Jokinen.

Tapahtumassa pyöritellään kysymyksiä: Mikä ihmeen työelämä? Ja miten sinne pääsee? Luvassa on erilaisia työpajoja kuten CV-kuva-, LinkedIn-, pitchaus-, visuaalinen CV-paja ja monia muita. Tarjolla tietoa myös yrittäjyydestä eri muodoissa.

Ohjelma:
Tapahtuma alkaa kello 15.00.
Lindholmin puheenvuoro; yrittäjän tarina & markkinointi
Työpajoissa kiertelyä ja vapaata seurustelua & liikuskeluaOhjelma päättyy kello 18.00

Tapahtuma on maksuton ja sinne on vapaa pääsy! Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/1639596279681664/

Tapahtumaa järjestävät yhteistyössä: Lapin AMK, Lapin Yliopisto, Leader Lappi, Startup Lapland, Raito, Ohjaamo Rovaniemi, Staff Point, VMP sekä Lapin Innovaatioassistentti.
Tapahtuman rahoittaa: ESR, Maaseuturahasto ja ELY.